MLŠSH & GDPR

Vyjádření SSH ke zpracování osobních údajů v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů GDPR při realizaci projektu Mezinárodní letní škola staré hudby a Hudební Rendez-vous Valtice (dále jen MLŠSH a HRV).

 

Pokud jste registrováni jako účastníci MLŠSH a HRV, potřebujeme některé z Vašich osobních údajů. Podáním přihlášky nám dáváte svolení k jejich zpracování a následně správě. Níže se dozvíte, proč údaje potřebujeme, jak s nimi nakládáme a co děláme pro jejich zabezpečení.

 

NA CO MÁTE PRÁVO?

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

CO DĚLÁME POR ZABEZPEČENÍ VAŠICH ÚDAJŮ?

  • Zaměřili jsme se také na zvýšení bezpečnosti spravovaných osobních údajů. Opatřili jsme placený certifikát SSL, který zaručuje uživatelům webu, že veškerá data vyměněná mezi ním a konkrétní webovou stránkou jsou zabezpečena proti odposlechu. Tento způsob zabezpečení poznáte podle zkratky https:// před URL adresou.

 

JAK NAKLÁDÁME S VAŠIMI ÚDAJI?

  • Vaše osobní údaje neposkytujeme nikomu dalšímu.
  • Vaše osobní údaje zpracovává a spravuje pouze organizační tým MLŠSH a HRV.
  • Všichni lidé, kteří s osobními údaji pracují, mají s organizátorem podepsanou zpracovatelskou smlouvu.

 

K ČEMU POTŘEBUJEME VAŠE ÚDAJE?

  • Kontaktní údaje (telefonní číslo a e-mailová adresa) požadované při podání přihlášky potřebujeme proto, abychom vám mohli zasílat důležité aktuality a praktické informace týkající se aktuálního ročníku MLŠSH a HRV.
  • Vaši e-mailovou adresu používáme také proto, abychom vás mohli informovat o náplni kurzů v následujících letech. Jedná se vždy o jeden e-mail v souvislosti s blížícím se datem spuštění přihlašování. Záleží nám na tom, aby se informace o kurzech dostaly ke všem důležitým lidem. Všichni někdejší účastníci kurzů jimi beze sporu jsou.
  • Váš věk a datum narození požadujeme pouze v případě, že
    • chcete využít námi zprostředkovaného ubytování během kurzů
    • se ucházíte o studentskou slevu nebo dětské kurzovné